Op zoek naar emma werkschoenen dealers?

Emma werkschoenen.com de specialist.
Emmawerkschoenen.com verkoopt het volledige assortiment van Emma werkschoenen plus alles wat daarbij hoort sokken veters onderhoudsmiddelen en meer.
Emma werkschoenen Goedkoopste van nederland!
Emma veiligheidsschoenen Goedkoopste van Nederland! Werkschoenen van Emma een puur hollandse fabrikant Breed en diep assortiment Hoge kwaliteitsnormen Hoge leverbetrouwbaarheid. Een nuchter kwaliteitsconcept met zeer veel combinatiemogelijkheden Extra dikke lederkwaliteit Breedtematen. De tien shoelutions om voor EMMA te kiezen. 2 Breed en diep assortiment! 4 3D-COMFORT concept voor optimale pasvorm! 5 Alle schoenen voorzien van inlegzool! 6 Passessies en orthopedische aanpassingen! 7 Gripforce bezoling met bewezen hogere antislip waarde! 8 ISO 9001 en ARBO gecertificeerd! 9 EMMA produceert volgens de 20345 norm! 10 1 jaar garantie!
Vind emmawerkschoenen op Marktplaats.nl.
Vind emmawerkschoenen op Marktplaats.nl Voor iedereen een voordeel.
Werkschoenen Emma Bowork.nl.
Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 298 59 34. Emma Werkschoenen en Veiligheidsschoenen. Emma Safety Footware is een Nederlandse fabrikant van veiligheidsschoenen. Emma is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw. Destijds waren er veel mijnwerkers met chronische gezondheidsklachten. In 1918 wordt er voor deze mijnwerkers een fonds opgericht. Omdat er veel beroep op het fonds gedaan wordt wordt er besloten om deze voormalige mijnwerkers aan een andere baan te helpen. Een van de initiatieven is een gespecialiseerde schoenenfabriek die zich toelegt op het repareren en fabriceren van stevige schoenen voor mijnwerkers.
emma werkschoenen werklaarzen dames emma werkschoenen dealers.
Emma Werkschoenen GEEN Verzendkosten.
Op rekening bestellen voor bedrijven. Gratis verzending binnen Nederland Belgiƫ Duitsland. Bedrijfsprofiel / Contact Uw klantgegevens Winkelwagen Afrekenen. Emma Werkschoenen GEEN Verzendkosten. Emma Werkschoenen Emma produceerd al meer dan 75 jaar werkschoenen in Nederland met een uitstekende pasvorm en hoge kwaliteit.

Contacteer ons