Meer resultaten voor werkschoenen lichtgewicht

ATLAS werkschoen Werkschoenen per merk Werkschoenen.
Werkschoenen model Atlas XP 505 S3 zijn zeer comfortabel en lichtgewicht. Deze veiligheidsschoenen zijn voorzien van een metaalvrije tussenzool die prima voldoet aan alle veiligheidsnormen die aan een beschermende tussenzool worden gesteld. Deze schoenen zijn dynamischer door de extra torsie elasticiteit en hebben een hoog draagcomfort Prima werkschoenen voor de Bouw, Agrarische sector en Industrie.
Werkschoen Lichtgewicht? Extra licht, sportief Werkschoenen.com.
Werkschoenen Dames Grote maten. Dames Extra breed werkschoenen. Dames Kleine maten werkschoenen. Werkschoenen Normering dames. Dames Werkschoenen S1. Dames Werkschoenen S1-P. Dames Werkschoenen S2. Dames Werkschoenen S3. Dames Werkschoenen ESD Normering. Werkschoenen Typen Dames. Werkschoenen Dames Lichtgewicht. Werkschoenen Dames Unisex.
Werkschoenen handelshuis Altijd de juiste Werkschoen.
Wij hebben vanaf 01-06-2019 besloten om onze webshops samen te voegen op 1 super mooie shop! Vanaf vandaag kunt u vooral uw schoeisel terecht op.: Copyright 2010 2019 Bedrijfskelding handelshuis Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
Home ELTEN GmbH.
Veiligheidsschoenen van het merk ELTEN zijn absolute topproducten de perfecte match op gebied van functionaliteit, comfort, kwaliteit en duurzaamheid. februari 2017 / von Sascha Zeidler. O BY ELTEN. Copyright Elten GmbH 2019 veiligheidsschoenen werkschoenen. CODE OF CONDUCT. VERKLARING OVER DE PRIVACY.
Lichtgewicht werkschoenen van Grisport.
In dit artikel gaan we verder in op de voordelen van lichtgewicht werkschoenen. De lichtgewicht werkschoenen uit de Grisport Cross Safety-collectie bevatten geen staal, composiet of leer om de werkschoen lichter te maken. De schoenen hebben een teenbeschermer van glasvezel in plaats van composiet of staal. Ze bevatten daarnaast microfiber in plaats van leer waardoor de schoen nog een stuk lichter is. Verder zijn de schoenen ademend en slijtvast, zowel de binnenvoering als de buitenvoering. Tot slot hebben ze een rubberen zool voor optimale grip en reflecterende delen voor een betere zichtbaarheid in het donker. De schoenen zijn bovendien allemaal antistatisch. Lichtgewicht werkschoenen vs. Tegenwoordig zijn er steeds meer technieken en materialen die werkschoenen lichter en buigzamer kunnen maken. Een mooi design en een lichter gewicht betekent niet dat de veiligheidsnormen worden geschonden. Uiteraard moeten de werkschoenen dezelfde veiligheid bieden als een traditionele werkschoen. Traditionele werkschoenen bevatten vaak stalen neuzen, stalen tussenzolen en een leren bovenkant, waardoor de schoenen veel wegen. Dit is niet zo comfortabel aangezien je dit gewicht letterlijk de hele dag aan je voeten hebt hangen. Om de schoenen lichter te maken, maar wel even veilig, wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van kevlar en microfiber.
Safetyline Dames veiligheidsschoenen werkschoenen.
In onze dames werkschoenen shop vindt u al onze moderne modellen die aan deze eisen voldoen. Hier kunt u een keuze maken van een comfortabele lichtgewicht dames veiligheidsschoen, sportieve dames veiligheidssneakers in trendy kleuren, moderne veiligheidspumps tot elegante dames veiligheidsschoenen voorzien van een hak of zonder hak.
Lichtgewicht werkschoenen.
U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Wurth Modyf Lichtgewicht werkschoenen. W├╝rth MODYF maakt gebruik van cookies om u in staat te stellen zo goed mogelijk binnen de site te navigeren, meer weten.
Lichtgewicht werkschoenen Groot assortiment Ultra licht.
Lichtgewicht werkschoenen blijven waterdicht met behulp van lichtgewicht waterafstotende en ademende membranen als Gritex, Spo-Tex en Sympatex, die tussen de verschillende lagen in sportieve Grisport werkschoenen verwerkt worden. Cambrelle is een lichte binnenvoering dat je voeten lang droog en fris houdt in je sportieve werkschoenen.
Lichtgewicht werkschoenen SchoenenVanStaal.
Omdat wij jou de beste kwaliteit werkschoenen willen leveren, vind je in onze webshop alleen lichtgewicht werkschoenen van de beste merken zoals Quick, Python, Apache en Maxguard. Werkschoenen van de beste kwaliteit zorgen ervoor dat je minder snel last krijgt van mankementen en blessures.
Grisport Bionik lichtgewicht werkschoenen Top service.
Lichtgewicht Bionik collectie van Grisport: Het loopcomfort van de Grisport Bionik werkschoenen is aanzienlijk vergroot ten opzichte van zwaardere schoenen. Door het gebruik van nieuwe technologie├źn, TPU zolen in plaats van Nitril zolen, een lichtgewicht kevlar tussenzool en allerlei kleine gewichtsbesparende materialen zoals lichtere veteroogjes zijn de Grisport werkschoenen uit de Bionik collectie een stuk lichter dan hun voorgangers.
Werkschoenen Welkoop.
In goede werkschoenen zwik je niet en heb je ondersteuning voor je hele voet en hiel. De schoen heeft een zool met antislip en is in de juiste maat. De veiligheidsnorm waar je werkschoenen aan moeten voldoen, hangt af van je werk.

Contacteer ons